Zoneilla on kahdentyyppisiä pisteitä: "Takeover points" eli haltuunotosta saatavat pisteet sekä "point per hour" eli pistemäärä jonka pelaaja saa tunneittain niin kauan kun zone on hänen hallussaan.

Esmerkiksi uudet tai kaukana muista ja harvemmin otettavat zonet ovat yleensä tyyppiä 250/0, eli haltuunotosta saa 250 pistettä mutta tuntipisteitä ei ole lainkaan. Zone joka otetaan suhteellisesn harvoin on yleensä pistemäärältään 185/1, eli haltuunotosta saa 185 pistettä ja tunneittain 1 piste.

Kun pelaajia alkaa olla enemmän pisteet muuttuvat haltuunottojen lukumäärän ja pelaajien määrän mukaan. Jos pelaajia ja haltuunottoja on riittävästi niin pistemäärät vaihtuvat automaattisesti kierroksen lopussa siten että haltuunottopisteet vähenevät ja tuntipisteet nousevat (esim. 170/2, 155/3 jne.). Jos pelaajia on parin kierroksen aikana vähemmän kuin aikaisemmin niin pistemäärä voi myös siirtyä takaisinpäin, eli haltuunottopisteet nousevat samalla kun tuntipisteet laskevat. Nämä muutokset tapahtuvat automaattisesti silloin kun uusi kierros alkaa.