Assist Peliä voidaan pelata myös yhdessä. Tällöin pelaajien pitää olla zonessa samanaikaisesti kun haltuunotto tapahtuu. Assist-pelaamisesta kerrotaan tarkemmin tässä.
Block time Kun pelaaja otta zonen haltuun niin se on jonkin aikaa lukossa niin että vastapelaajat eivät voi ottaa sitä haltuun. Aika määräytyy pelaajan pelaajatason (Rank) mukaan ja on 5-30 minuuttia.
Kruunu Katso Regionlord
Mitali Pelaaja saa virtuaalisia mitaleja erilaisista suorituksista pelissä. Lisää tietoa mitaleista löytyy turfgame.com-sivustolta kohdassa Info.
Pelaajahahmo Kartalla näkyvät pelaajien hahmot. Oma hahmo on vihreä, muiden pelaajien hahmot punaisia. Hahmo näkyy kaikille silloin kun pelaajalla on GPS aktivoituna.
Pelaajatunnus Tarvitaan pelaamiseen ja valitaan kun rekisteröidytään Turf-appin asennuksen yhteydessä.
Pelialue Katso Region
Pelikierros Turfin pelikierros kestää noin kuukauden ja se alkaa ja päättyy jokaisen kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina kello 13 Suomen aikaa.
Rank Pelaaajataso. Pelaaja saa pelatun yhteispistemääränsä perusteella tasonimen. Eri tasoja on 60 kpl. Alin taso "Novice Scout" vaatii 195 pistettä ja korkein "Turfalicious" 50 miljoonaa pistettä. Lisää tietoa tasoista löytyy turfgame.com-sivustolta kohdassa Info.
Region Pelialue. Jokainen maa on jaettu eri alueisiin. Enemmän tietoa Suomen pelialueista löytyy tästä.
Regionlord Pelaaja joka ko. hetkellä on johdossa omalla pelialueellaan (Region). Regionlordeilla on kultainen kruunu pelaajahamon päässä.
Revisit Uudelleen haltuunotto eli Revisit tapahtuu kun sama pelaaja käy uudelleen hallussaan olevassa zonessa. Revisit voidaan tehdä aikaisintaan 23 tuntia edellisen haltuunoton jälkeen.
Issues Jos pelissä on jotakin ongelmia niin niistä voi tehdä ilmoitus osoitteessa issues.turfgame.com
Turf-app Älykännykkään ladattava sovellus jolla peli pelataan. Sovelluksen lisäksi älykännykässä pitää olla toimiva GPS ja mobiilidata-yhteys.
Turf Crew Pelin kehittäjät, ylläpitäjät ja valvojat
Zone Turf-karttaan merkitty pelialue, jota pelissä pyritään ottamaan haltuun. Haltuunotosta saa pisteitä.
Zone Maker  Henkilö joka vastaa alueen zonien lisäyksistä ja muutoksista. Lisää tietoa tästä.